INGEN kan stoppa min kärlek till dig , Oavsett vad som händer. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. ♥

.

Baby, du lyser upp min värld som ingen annan ..

Hej , Kom hem för en timme sen. Med min Pappa som hämtde mig , Amani , Jasmine , Mona och sahar från ridprofilen. Vår lärare dödaaaaaade oss idag. När jag gick av från hästen fick jag väärsta krampen och stod bredvid hästen typ i fem minuter och bara skrek ^^ HAHAHHA. Men imorgon börjar jag klocan 08:40! , latch! Förutom att första lektionen är IDROTT då! -.- Aja , åt precis en tallrik med pommes och du ska jag hoppa in i duschen eftersom att jag stinker häst. ;) Hejdå!

DYGNA-.-

Igentligen skulle jag , jasmine & Mona dygna idag? Men vad hände? Jag sitter här helt ensam medans de drömmer och sover djupt. kul. jättekul. -.- riktiga töntar. jag har försökt nå de men nej , varför ska de svara? här har man sömnbrist på grund av inte vet ja. INGEN SVARAR HELLER. jag får väl smyga ner till vardagsrummet och se ifall det finns något bra på tv ! Hejdå!

mobilbloggar

Hej! sitter i jasmines rum , med Mona och sahar. jasmine tjurar , Mona gick precis ut från rummet medans sahar lyssnar på One direction - save you tonight <3 nu ska vi köra sanning eller konka.. ;) har inte lekt den mobbade leken på år. men aja ska fortsätta vara social , Hejdå

Jag trodde jag inte hade sånna vänner. Men det visade sig tydligen att jag hade.

Du skickar henne till mig för att fråga ifall jag menar dig. --> http://livefightcry.blogg.se/2012/january/du-ar-sa-falsk-att-jag-inte-ens-tal-dina-kram.html#comment. Vet DU inte att det är du ? är det nu jag ska skratta eller ? Varför skickar du henne till mig ? , ska jag berätta vad du gjorde med din så kallade bästavän också ? Oroa dig inte. Till en sånn låg nivå sjunker jag inte. Vill du också veta varför ? , HAH Skriver jag det kommer det att bli en Harry potter bok om bara varför du är falsk. Lek inte dum. Du vet ju själv att det är dig jag menar och INGEN annan. Om du inte visste skulle du inte skicka henne till mig för att hon ska fråga vem jag menar. Det förklarar också att du vet att det du gjort är riktigt fittigt. Och riktigt EGOISTISKT,

tell me a lie.

Hej! Det hr varit en DUNDER dag idag! Först plingade Iman , Mona och Jasmine på mig runt två tiden. Sen Gick vi till Amani och taggade till Centrum och luffade ett tag där .. , sen köpte vi massa gott och Drog hem till mig. De gick hem typ nyss eftersom att Imans pappa skulle hämta henne med bilen :/ Men aja! , Vi hade tänkt att göra en "klass-träff". Alltså med min Gamla klass. Vi får se ifall det ens blir det! ^^ Om ni kanske har märkt gör jag utropstecken hela jävla tiden .. , en dålig vana -.- Jag KANSKE går ut imorgon med Tjejerna imorgon också. , Ifall jag ens pallar. Haha. Annars får de komma hem till mig. :D Men aja puss & Kram! ♥

YOU ONLY LOVED TO SEE ME BREAKING.

Det förklarar varför du är falsk.

Drar snart ut!

TJENA! :D jag kanske inte berättade om igår då de bästa tjejerna överraskade mig och Sahar med en tårta som efterskott :* Tack tjejer älskar er , Så SJUKT gulligt av er! ♥ Men senare går jag ut med Iman , Mona , Jasmine , Amani och Sahar. Har saknat Iman :* Jag har inte träffat henne på ett halvår. Men idag ska jag träffa henne :D Just nu lyssnar jag på min favorit låt One Direction - Taken. ♥ Men aja puss och kram!

Du är så falsk att jag inte ens tål dina kramar längre. Jag orkar inte ens se på dig mer. Men du verkar inte fatta det.

Rubriken talar.

One direction in my ♥

Hej , :) Idag slutade jag typ klockan halv fyra. Och jag åkte inte skridskor ! , bara för det ska jag få en timmes kvarsittning :S JAG HAR SVERIGES STÖRSTA träningsvärk efter styrketräningen igår i idrotten och efter ridprofilen -.- Tränade när jag kom hem i typ en halvtimme .. , sen orkade jag inte mer och drickte soppa .. ;) Som jag och lilla Jasmine hade kommit överens om! Eller vi ska tävla om vem som får magmuskler först! http://jjjjasmines.blogg.se/2012/january/hemmaa.html#comment , men hon svek mig diiirekt! HAHA. :D Men imorgon har jag sovmorgon till klockan tio så de är lacth! Sitter just nu och lyssnar på min favorti låt - One Direction - save you tonight ♥

HEMMA.

Hej! Kom hem klockan 6 efter ridprofilen.. -.- , Har precis plattat och fönat håret efter duschen. Nu ska jag bara äta och sen kolla på film! Under mattelektionen åkte vi PULKA med klassen. Haar inte gjort det på år .. hahaha. men istället för att åka så rullade jag ner med ajda .. , Sen så åkte vi till profilen för att rida. Men jag frös som en KO, det var skiiiit K-A-L-L-T. Och i imorgon ska vi åka skridskor. DET ÄR DET SISTA JAG KOMMER ATT FKN GÖRA. punkt slut. ska inte skriva mer hejdå!

NY BLOGG.

Hej! , Jag pallar inte med den här bloggen och det mobbade namnet! -.- , så byter till en annan. Kommer inte länka den till den blir klar ..

Det är inte jag, det är inte du det finns en anledning

Hej! Det var en helt normal skoldag idag. Senare kommer Amani hit och vi ska plugga .. , vi får se ifall det ens blir det. Vi ska alltid ta sönder något. ett glas , en säng ^^ , en dator och vad ska det bli idag ? Hahah. Menmen .. , jag kan fortfarande inte ladda upp bilder för att BLOGG.SE är cp. Föresten borde alla LYSSNA på : One direction - Another world. SJUKT BRA! ( Och för att Zayn sjunger mest ! )

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

AAAASSSSÅ , NEJ . jag klarar inte av trycket. OAPFÖHBNFLJMHF-NAÖFY-ANFCÖAHF-BÖAHFAFNAÖMFL LAKK ZAAYN ÄR BARA ETT PAR MIL ( UNGEFÅR TRE MIN) FRÅN MIG OCH JAG KAN INTE ENS TRÄFFA HAN!!! ASSSSSÅ . JAG KAN INTE FATTA DET. JAG KLARAR BOKSTAVLIGT INTE AV DET HÄR. ATT HAN FKN ÄR I STOCKHOLM , MEDANS JAG SITTER HEMMAOCH VILL DÖ FÖR ATT TRÄFFA HAN. DET ÄR BARA ATT CYKLA DIT. MN JAG VET INTE VILKET HOTEEEEEEELLLLL.. ASSÅ NEJ. , JAG KLARAR INTE AV DET HÄR. IOahlfÖK.ANFLÖV.HBUN1AÖ.-HNA LGGHÅNFA-G ÖANG-ZFVÖ .

Det kommer då timmarna går. Himlen är grå , jag vill försöka förklara men ingen förstår hur jag mår.

Hej! Förlåt! , jag vet att uppardateringn har varit skit dålig!. Men som vanligt var det plugget som ficfk mig att inte sitta vid datorn. NO , SO , Matte var det! Och inte lätta heller. DÖÖÖÖÖÖÖ. -.- , jag har Träslöjd prov imorgon! :( Det verkar som om jag bara har klagat hitils. Men idag efter skolan gick , Jag , Sahar , Mona och Jasmine till stan och vi skulle igentligen köpa jeans. Men vi hittade inte de vi ville ha. Så aa.. , vi åt snabbt i donken och sen åkte hem. Det har varit min dag det. Ska hoppa in i duschen nu.. , hejdå!

todääty

Hej! Skoldagen har varit skit rolig! , sen fick vi sluta klockan 14:25 , när vi igentligen brukar sluta 16:00. så det var latch ;) Men annars har jag sovit resten av dagen :D Kom hem satt vid datorn lite sen sov jag i typ en timme eller två sen dess har jag suttit och tittat på massa filmer som som monte carlo fast jag än såg den igår ville jag se den igen , ^^ , och sen såg jag Breaking dawn. eller kollar fortfaranade där iär inte slut än.

Jasmine vad hände med att du skulle ringa upp mig , hä ?

Ja ... , Jasmine vad hände igentligen ? Dog du i en bilolycka eller ? ^^ VÄÄÄÄNTA BARA VAD JAG SKA GÖRA MED DIG OCH LILLA KÄRA MONA IMORGON! nej juste det är skooola -.- RING UPP MIG SÅÅÅFORT NI SER DETTA!!! , NI TVÅ :* JA NI SOM INTE FÖRSTÅR HAR VI TJEJER ETT HEMLIGT SPRÅK :* Mitt rummer ja banat rah aktob bil arabi sifir sab3a sita arba3a wohad tamanja sab3a wohat arba3a arba3a.

BLOGG.SE

Hej! Idag gick jag hem från Jasmine vid tre tiden och igentligen skulle vi vara ute efter.. Men så blev det inte , så jag duschade fönade håret och sen plattade. Imorgon går jag säkert ut med de! Men nu sitter jag i mitt rum och kollat klart på min älsklings serie :* det var helt enkelt den bästa dagen! eller om man nu ska säga dagarna eftersom jag ju sov över där ^^ , tack tjejer! Men eftersom att blogg.se är cp och man kan inte ladda upp bilder eller klistra in heller blir det ingen bild ! , Så det får bli ettt långt inlägg utan bild tyvär!

GODMORGON

Godmorgon! Alla vi vaknade runt elva tiden och sen eller hahhah jag och Mona väckte Jasmine & Sahar!! HAHHAHAH , sen gjorde vi frukost och nu sítter vi här i Jasmines rum ;D

Hemma hos Jasmine med mona & sahar

Hej!!
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Men har inte varit hemma. Först gick vi alla hem till min syster och kollade på barnhemmet.
Sen vid tolv tiden gick vi hem till Jasmine och àa nu sitter här och Jasmine är sur... Haahahha men ska fortsätta nu att påverka Jasmine


dööööööööööööör ,

Uff uff! :* JAG DÖR HÄR! ZAAAAAYN ÄR SÅ JÄVLA HEEEET :*************

Det kommer dagar då dagarna går , svara mig då varför kommer det dagar då dagarna går ?


Det kommer dagar då dagarna går , svara mig då varför kommer det dagar då dagarna går ?


LALLALALLALALALLALAALLALALLA MIN MOBIL FUNGERAR! :*

JAAAAAAAA! :D
det var ju på tiden!
Nu fungerar äntligen min mobil igen! :D
Och så har jag skaffat nutt nummer! -.- , alltså har jag ingen kvar i mina kontakter!
SÅ  ALLTSÅ KAN JAG FUCKING INTE NÅÅÅ NÅGON!!!!!
Men nu måste jag dra bye :*

idag / igår kväll

TJEENA :D
DET HAR VARIT EN DUNDER DAG! var  på bästa humöret idag ! :D
Förutom på morgonen som vanligt.. , man måste vakna tiiidiigt! -.-
Men jaja , snart drar jag  ut med älsklingarna ! :*
föresten igåt chattade jag med amani .. , MEN ASSÅ JAG SÅG INTE VAD HON SKREV ALLT VAR VITT.. , Det var en skiiiit viktigt grej jag ville säga men eftersom att jag inte såg vad hon skrev så bad jag henne logga in på BDB. Och hon skrev ngt men jag såg ju inte vad hon skrev.. SÅ HAHHA HON FICK FLIPP OCH GICK IN I MITT HUS MED PYAMAS OCH EN TOFFLA I HANDEN OCH SEN KASTADE DEN PÅ MIG!!!!!! ASSÅ OMG JAG HAR ALDRIG SKRATTAT SÅ MKT SOM IGÅR! , jag började gråta av garv fan! :)
Men aja hejdå! :*

två bilder på oss nu! ( driver )


Tyvär kan jag inte förlåta dig för det du sa. ALDRIG. ALDRIG. ALDRIG.

Du sa saker som jag aldrig glömmer. Du var inte normal i telefonen. Eller jag kanske inte hade lärt känna dig än ? Just det, det kanske var så. Men kan du förklara vad jag gjorde ? vad var det jag sa som gjorde dig sårad ?
Det är jag som ska vara sårad för det du sa och gjorde. Inte du. Kanske. Ifall du förklarar varför jag är falsk och varför du blev sårad.  varför blev det som det blev ? , du kunde tagit det med en nypa salt istället för att överreagera. Och förklara hur det ligger till. Men du passade på att ta chansen och sårade mig.


Hej! 

Snart drar jag ut och möter Ajda , Amani och Nimo.
Igentligen har jag ingen lust. Duschade precis och mitt hår är kaos och ja .. , har verkligen inte ens lust att gå ut. Bara sitta hemma och chilla hela dagen.
Men vet ni vad ? :D Nimo ska börja min klass! :) <3333
Och fick svaret idag. Och hon sa till mig direkt! ASSSÅÅÅÅ JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! Nu kommer vi alla tillsammans att ha dunder!
tog bara första bilden jag såg. Och det blev på lillsyrran nadin :*

I´m not a bitch , I just have low bullshit tolerance.


jag tänker tillbax på alla gamla dar, dom dagarna de bara var du och jag.
mycket har hänt men den tiden är förbi, för några år sen var du den ända i mitt liv.
saknad och tomhet är nåt som jag känner, när ingenting skulle skilja oss från vänner, men se hur det har gått, var står vi idag?
vi valde olika vägar och det finns ingen kvar. Det var vi två mot världen, jag minns det så väl, var tog du vägen min tvillingsjäl? För lågan släcktes och allt blev svart. Jag tänker på dig både dag som natt. När jag tänker på de varför blev det så fel, Hälften saknad så jag är inte hel.
Jag tänker framåt, ja vad händer sen? jag saknar dig min älskade vän.

Nu står du själv, ensam och rädd. Du har just förlorat en nära vän. Och vem vet vad som händer nu? Det som saknas är just du.

Saknad det är nåt som jag känner, det är väl klart när vi två var vänner.
För en bror, reser jag mig upp. står vid ens sida tills saken är gjord.
Varför blev det som det blev? kan förklara men natten blev fel. Ett misstag förändrade allt. Du kunde ha tagit det med en nypa salt. Men sanningen var för hårt att höra, det var aldrig meningen att förstöra. Jag vill att du ska veta de, göra samma tabbe?  hah aldrig mer. Jag vet hur det känns att vara utan dig. Du var min högra hand för du kände mig. Och jag tänker på dig dag som natt, det fanns så mycket som jag aldrig fick sagt.

Men jag kan inte förlåta dig för det du sa. ALDRIG.




http://ajdaalsadi.blogg.se/2012/january/lagt.html#comment , ♥
finner inga ord.
Jag älskar ajda , amani och Nimo! ni har stått här bredvid mig hela tiden. Tack så mycket. ♥

Det finns inget hinder som du inte kan övervinna, ingen utmaning som du inte kan anta, Ingen rädsla som du inte kan övervinna oavsett hur omöjligt det ibland kan verka

Hej! 

Jag trodde dagen skulle sluta med att jag bara stannar hemma! , men så blev det inte!
Amani plingade på och frågade ifall jag ville hänga med till FTG. Men först gick vi hem till vicki o var där till klockan halv åtta sen gick vi till FTG tillsammans. Men ajda gick hem :( så hon följde inte med.
Jag kom hem precis och nu sitter jag här helt ensam i rummet! :D
Har inte kamera på denna data så därför får ni en bild på Zayn :* ♥

Dagens outfit :

Jeansen syns inte så bra men dom är helt svarta

naglar!

Fixade mina naglar nyss ..
Och ja jag failade ! , det var mitt första försök , klickade på en hemsida och så såg jag massor med naglar. försökte  göra samma men hahhaha det gick inte!
cp bild men .. , orkade inte ta en peeeerfeeekt  bild. ^^
det är rosa sen gjorde jag två prickar av silver/lilla  och sen blått runt omkring det lila /silvriga

chillar.

Nu drar jag ner till min family i vardagsrummet och ska titta på min älskade tv serie :) .
Här får ni en bild på mig som jag tog nyss :
Godnatt!

Sahar plattar håret. ( har man tråååkigt så har man tråkigt)

Här får ni en liten nutagen bild på sahar när hon plattar håret.
här får ni en nytag

OM DU VILL SPRIDA NÅGOT SNABBT, SÄG ATT DET ÄR HEMLIGT

vi kämpar igenom hjärtat och vi gråter och gråter och gråter och vi lever och vi lär och vi försöker och försöker och försöker så det upp till dig och det är upp till mig att vi möts i mitten på väg tillbaka ner till jorden,


.


dagens outfit.

Ja la över mitt ansikte rött eftersom att jag inte var beredd på bilden och pratade .. Och orkade inte ta en ny ! -.-

Nu lämnas min mobil in på lagning!

WIHHHHHOOO DET VAR JU PÅ TIDEN TILLS JAG HITTADE KVITTOT! :D
hahhha nej men nu lämnas den äntligen till lagning!
Problemet är att ingen kan ringa mig och jag kan inte ringa någon och att jag inte kan sms:a och jag kan inte heller skicka sms till någon.. Och så har det varit i en fucking månad snart ! -.-
Men aja , hejdå!

2011.



Jag under 2011.

Har du gråtit? - Ja
Har du skrattat? - ja
Har du sovit i tält? - nej 
Har du sovit under bar himmel? - nej 
Har du varit på Gröna Lund? - nej
Har du varit på Liseberg? - ne
Har du varit på Kneipbyn? - nej 
Har du varit i en annan stad? - ja
Har du bott hemma? - ja


Dina vänner under 2011..
Har en nära som dött? - nej
Har en vän sökt tröst hos dig? - aa
Har du sökt tröst hos en vän? - aa 
Har du sovit över hos en vän? - ja.  
Har du varit kär i en vän? - Nej. 
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Ja.

När har du som mest..
Gråtit under 2011? - för en två månader sen ungefär.

Skrattat under 2011? - Varenda dag.


Denna månad:
Har du varit kär? - Ja. 
Har du kysst någon? - Nej
Har du pussat någon? - aa
Har du kramat någon? - ja
Har du skrattat? - Ja
Har du gråtit? - Ja
Har du varit glad? - Ja
Har du varit ledsen? - Ja


När...
Grät du senast? - Minns inte.. 
skrattade du senast? - Idag vid matbordet. 
Duschade du senast? - Igår. 
Lyssnade du på musik senast? - Lyssnar nu.

Hade du kul senast? - Igår. 

Vem..
Kramade du senast? - Amani.

Pratade du i telefon med senast? - Nimo.

Fick du sms av senast? - min mobil är cp. 
Hade du tråkigt hos senast? -  Har alltid kul med mina vänner! 
Kommer du ifrån? - Palestina men född in sverige


Dig
Heter? -  Samar alhaddad

Hur gammal är du? - 14
När fyller du år? - 6 Januari

Tycker du om någon just nu? - nej
Jag samlar på? - Mina skåpnycklar! ^^ 
Gröna eller röda äpplen? - BÅÅÅDA! :* 
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Nimo , annars ringer jag intee utan pratar i verkligheten med henne. Hon är den som lyssnar hur länge som helst.

Vilken tid gick du upp idag? - halv tolv typ.. kollar inte tiden direkt. ;) 
Har du sovit i din egna säng inatt? - Ja.

Har du sovit ensam inatt? - Ja 
Har du strumpor på dig nu? - aa 
Hur svarar du i telefon? - Hallå

Vad ska du göra ikväll? - Titta på min älskade tv serie. 
Vad ska du göra imorgon? - Jag har inte ens planerat ngt idag ! 
Vad vill du bli när du blir stor? - Psykolog

Var vill du bo när du blir stor? - Sverige. 
Är det okej att gråta? - Varför inte .. ? 
Vilken årstid tycker du bäst om? - Vinter. 
Skulle du göra om du vann en miljon? - Resa.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - nää

Vill du gifta dig? - Ja
Vill du ha barn? - Ja
Solar du ofta? - Nej 
Är du bra på att laga mat? -  snabbmat ja!  ;) 
Gillar du att dansa? - nej  
Hur vig är du? - Noll. 
vilken är din favoritglass? - Magnum gold.

Tror du på ett liv efter döden? - Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvällsmänniska.
vilken ögonfärg har du? - bruna

Vilka hårfärger har du haft? - Har aldrig färgat håret förutom en gång när ja va liten slingor.

Är du beroende av något? - ..
Brukar du bädda sängen? - aa

Har du kysst någon under den senaste månaden?- Nej
Vad var det senaste du sa? - vad är det där för något ?

Saknar du någon nu? - Njaa-..

 

Jag vet jag  är helt efter! , men hade inget för mig..


Går kanske ut med saknade nimo idag.

Hejhej!
Jag vaknade för en liten stund sen , jag fixade mig och plattade mitt hår och nu har jag ätit frukost!
Idag kanske jag går ut med tjejerna eller så blir det bara att stanna hemma och chilla! 
Har igentligen ingen lust att göra något med är på bästa humöret just!  :D
två bilder påmig just nu .. :
hejdå!

idag!

Runt klockan två plingade amani på och frågade om jag ville följa med till centrum med henne och handla.
Jag följde med och ja. . , efter en stund kom Amani hem till mig och aa .. vi satt vi datorn och snackade lite.
Hon gick hem för en liten stund sen.
IGENTLIGEN skulle vi alla tillsammans med Ajda & Nimo ut och göra tomtebloss! HAHAHHA Mobbade ? nej, det är faktiskt skit kul.
Men plötsligt ändrades planerna lite :/ .
Men aja , snart får vi gäster. Ska nog sitta uppe och fortsätta lyssna på musik!

min födelsedag! (igår den 6/1 )

Hejhej!
Jag kan berätta lite om min dag igår!
Först åkte jag till sävja med familjen till mammas  kompis , sen åkte jag och sahar buss till stan klockan fyra och mötte upp Ajda och Amani för att gå på bio och kolla på NEW YEAR´S EVE, vi jidrade lite med folk medans vi väntade på att vi kunde gå in.
Men vi pallade inte så vi gick in i salongen och var där ! , det var helt tomt så aa vi hoppade runt på stolarna där inne ^^ , efter det var filmen slut vid halv nio tiden. Sen gick åkte vi bussen hem , och när jag kommer hem överraskar min familyy mig med tårta och massor med gott!
Plus så fick jag två plattångar en från LOREAL PARIS och en kommer jag inte ihåg, en marcara , en parym , och pengar!
här är bilden på parymen!
Den lyktar SJUKT gott!
Men aja , hejdå !

Välkommen till min nya blogg!

Hej! , välkommen till min nya blogg!
Här kommer jag att uppdatera om mina dagar och annat kul som jag hittar på!
Jag heter samar, Jag är tretton men fyller 14 år om bara en halvtimme och några minuter! :D
Det kommer att  firas med de underbaraste vännerna såklart! , på bio , :)
här får ni en bild på mig och syrran!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0